Nekategorisano

Nova Ekina pjesma “Najviše volim te” obara sve rekorde slušanosti

Nova Ekina pjesma “Najviše volim te” obara sve rekorde slušanosti

Samo mjesec dana nakon premijere, nova pjesma Almira Musića – Eke “Najviše volim te” je jedna od najslušanijih pjesama na lokalnim radijskim stanicama.
Ovaj mladi i nadasve kvalitetni estradni umjetnik i ovaj put dokazuje da je kvalitet prije svega na prvom mjestu.
Ne čudi, stoga, što je upravo kako u BiH i dijaspori tako i u regionu Almir Musić Eko jedan od najtraženijih pjevača.
U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji ovo je u samom vrhu folk ljestvice, a sjajne rezultate bilježi i u Austriji, Njemačkoj, Švedskoj i u Švicarskoj, gdje je također protekle sedmice bila na prvom mjestu najslušanijih folk pjesama.

– “Veoma sam sretan što nas muzika spaja”– prokomentarisao je Eko za naš portal, ne krijući radost za ovaj veliki uspjeh, zahvalivši i publici koju je pjesma osvojila, ali i saradnicima bez kojih ne bi postigao tako sjajne rezultat.

Iako smo u toku razgovora saznali da je pjevač imao štetu, odnosno da je provaljeno u njegovu kuću u Bosni u rodnom gradu u Živinicama, gdje Eko inače boravi kada nije u Minhenu u Njemačkoj,
na Eki se nije vidjela zabrinutost jer kako on kaže “Nadleže institucije će odraditi svoj dio posla, a dotične osobe koje su provalile u kuću ne zavređuju moju pažnju”.

Pitali smo Eku kakvo ga ljeto očekuje na što nas je on dočekao sa nasmijanim
“Radno”!
“Veliki broj nastupa i putovanja me čeka već u proljeću, a o ljetu da Vam i ne pričam, samo Bože zdravlja i sve će biti uredu” dodao je Eko za naš portal.

uNiKaT

February 6th, 2019

No comments

Comments are closed.