Nekategorisano

ISPOVIJEST ILDE ŠAULIĆ POSLE SMRTI OCA ŠABANA: Dan pred tragediju vidjela se sa tatom, a njena reakcija kada je čula DA JE PREMINUO će vas UPLAŠITI! I nju hvata JEZA

ISPOVIJEST ILDE ŠAULIĆ POSLE SMRTI OCA ŠABANA: Dan pred tragediju vidjela se sa tatom, a njena reakcija kada je čula DA JE PREMINUO će vas UPLAŠITI! I nju hvata JEZA

Ilda Šaulić, ćerka pokojnog pevača Šabana Šaulića, posle četiri meseca od tragedije, otvorila je dušu i otkrila kako su preživeli prve minute kada su čulu da su ostali bez Šabana.

“Moji poslednji trenuci sa ocem bili su u subotu, dan pre njegove pogibije, kada se spremao da ode u Nemačku. Spremala novu pesmu u studiju i, mada nemam taj običaj, poželela sam da ga pozovem, da čuje šta snimam. Zamolila sam ga da uključi kameru jer ga nisam dugo videla i sada mi je drago što sam imala priliku da ga bar još jednom vidim i da razmenimo još koju reč”, govorila je Ilda i uspela je da proguta knedlu i priseća se hrabrosti koju je pronašla u najtežim životnim momentima.

“Bila tu sam stabilna kada su nam saopštili da je tata preminuo, što me sada pomalo i plaši. Iako delujem krhko, zapravo stresne I tragične trenutke prevazilazim snažno. Ne znam odakle crpim tu energiju, a čak sam i pokretačka snaga svima oko sebe u tim trenucima. Bila sam jaka i za mamu i za sestru i za brata. Uopšte ne znam odakle to izlazi, naročito što sam bila tatina mezimica”, priznaje pevačica u “Balkanskoj ulici” i konstatuje da se ovakvi udarci mogu preživeti, ali zauvek ostavljaju ranu.

“Iz ove perspektive znam da je ovo bol za ceo život i ništa više nikada neće biti isto. Ipak, trudim se da uvek sve okrenem na lepo i sećam ga se na najlepši mogući način. Bio je veliki i otišao je kao veliki. Zahvalna sam što je ostavio pesme kroz koje će uvek živeti i biti s nama”, dodaje Ilda.

Svako iz porodice doživeo je Šabanov odlazak sopstveni način, pored nje sestra Sanela i Mihajlo u najvećoj meri, ali Ilda nema sumnju kome je bilo najteže.
“Ovo je velika tragedija za sve nas, ali najteže je mojoj majci. Ipak je ona žena koja je 43 godine vodila njegov život i karijeru i sigurna sam da veoma teško podnosi kada je sama sa sobom, ali dok smo mi tu, dobro se drži. Mi smo tu da joj budemo najveći oslonac”, rekla je Šabanova naslednica.
izvor/kurir.rs

uNiKaT

October 10th, 2019

No comments

Comments are closed.